Biocontrol of tomato bacterial spot by novel Bacillus and Pseudomonas strains
Bacterial spot is a disease that affects tomato worldwide reducing its yield and quality. It is caused by different Xanthomonas spp., among which is Xanthomonas vesicatoria. Copper-based bactericides are generally used to control this disease, although nowadays sustainable strategies are being searc...
Otros Autores: | Felipe, Verónica, Bianco, M. I., Terrestre, M., Mielnichuk, Natalia, Romero, Ana María, Yaryura, Pablo Marcelo |
---|---|
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Inglés |
Materias: | |
Acceso en línea: | http://ri.agro.uba.ar/files/intranet/articulo/2021felipe.pdf LINK AL EDITOR |
Aporte de: | Registro referencial: Solicitar el recurso aquí |
Ejemplares similares
- Biocontrol of tomato bacterial spot by novel Bacillus and Pseudomonas strains
- Tolerance to ozone might impose restrictions to plant disease management in tomato
-
Efecto del ozono sobre la agresividad de xanthomonas vesicatoria en plantas de tomate
por: Ganly, Eduardo José María
Publicado: (2008) -
Efecto del ozono sobre la agresividad de xanthomonas vesicatoria en plantas de tomate
por: Ganly, Eduardo José María
Publicado: (2008) -
Respuesta a las enfermedades en plantas de tomate expuestas a altos niveles de ozono
por: Quinto García, Cinthia Milagros
Publicado: (2011)