International food safety handbook science, international regulation, and control
Autor principal: | Heijden, Kees van der (ed.) |
---|---|
Otros Autores: | Younes, Maged (ed.), Fishbein, Lawrence (ed.), Miller, Sanford (ed.) |
Formato: | Libro |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
New York
Marcel Dekker
c1999
|
Colección: | Food Science and Technology : Monographs, Textbooks, and Reference Books
|
Materias: | |
Aporte de: | Registro referencial: Solicitar el recurso aquí |
Ejemplares similares
-
International food safety handbook science, international regulation, and control
por: Heijden, Kees van der
Publicado: (1999) -
Interdisciplinary food safety research
por: Hooker, Neal H.
Publicado: (2001) -
Interdisciplinary food safety research
por: Hooker, Neal H.
Publicado: (2001) -
Handbook of hygiene control in the food industry
por: Lelieveld, Huub L. M.
Publicado: (2005) -
Handbook of hygiene control in the food industry
por: Lelieveld, Huub L. M.
Publicado: (2005)