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The globalization of Chinese food /

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Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Wu, David Y. H., Cheung, Sidney C. H.
Formato: Libro electrónico
Lenguaje:Inglés
Publicado: New York : RoutledgeCurzon, 2004.
Colección:Anthropology of Asia series
Materias:
Food habits > China.
Cooking, Chinese > Social aspects.
Chinese > Ethnic identity.
Chinese > Foreign countries.
Electronic books.
Acceso en línea:https://elibro.net/ereader/ufasta/133042
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
Biblioteca Universitaria H. Wast (UFASTA) de Universidad FASTA
  • Existencias
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  • Otras Versiones (1)
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  • Metadatos
Descripción
Descripción Física:1 online resource (xx, 195 pages) : illustration
ISBN:9781136002861

Ejemplares similares

  • The globalization of Chinese food /
    Publicado: (2013)
  • The cinematic representation of the Chinese American family /
    por: Han, Qijun
    Publicado: (2016)
  • Routledge handbook of the Chinese diaspora /
    Publicado: (2013)
  • Chop suey a cultural history of Chinese food in the United States /
    por: Coe, Andrew
    Publicado: (2009)
  • Engaging Chinese students in teaching and learning at western higher education institutions /
    por: Burrows, Karen
    Publicado: (2016)

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