Screening of epiphytic rhizosphere - associated bacteria in Argentinian Malbec and Cabernet-Sauvignon vineyards for potential use as biological fertilisers and pathogen-control agents
Otros Autores: | , , , , , |
---|---|
Formato: | Publicación periódica |
Lenguaje: | Inglés |
Materias: | |
Acceso en línea: | http://ri.agro.uba.ar/files/download/articulo/2022oyuelaaguilar.pdf Material complementario 1 Material complementario 2 Material complementario 3 |
Aporte de: | Registro referencial: Solicitar el recurso aquí |
LEADER | 04154nas a22005177a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 20250228143656.0 | ||
003 | AR-BaUFA | ||
005 | 20250305181723.0 | ||
008 | 250228t2021 ag d||||o|||| 00| b|eng d | ||
999 | |c 57106 |d 57106 | ||
999 | |d 57106 | ||
999 | |d 57106 | ||
999 | |d 57106 | ||
999 | |d 57106 | ||
999 | |d 57106 | ||
999 | |d 57106 | ||
999 | |d 57106 | ||
024 | |a DOI:10.20870/oeno-one.2021.55.4.4655 | ||
040 | |a AR-BaUFA |c AR-BaUFA | ||
245 | 0 | 0 | |a Screening of epiphytic rhizosphere - associated bacteria in Argentinian Malbec and Cabernet-Sauvignon vineyards for potential use as biological fertilisers and pathogen-control agents |
650 | 4 | |2 Agrovoc |a MICROORGANISMOS |9 1756 | |
650 | 4 | |2 Agrovoc |a BACTERIA |9 607 | |
650 | 0 | |2 Agrovoc |a COBERTURA DE SUELOS |9 35314 | |
650 | 4 | |2 Agrovoc |a SUELO |9 72168 | |
650 | 0 | |2 Agrovoc |a RIZOSFERA |9 6748 | |
650 | 4 | |2 Agrovoc |a FERMENTACION |9 1407 | |
650 | 4 | |2 Agrovoc |a PRODUCTOS FERMENTADOS |9 1854 | |
650 | 4 | |2 Agrovoc |a BEBIDAS ALCOHOLICAS |9 4345 | |
650 | 4 | |2 Agrovoc |a VINOS |9 2408 | |
650 | 4 | |2 Agrovoc |a ABONOS ORGANICOS |9 588 | |
650 | 0 | |2 Agrovoc |a AGENTES DE CONTROL BIOLOGICO |9 5548 | |
651 | 4 | |a ARGENTINA |9 74592 | |
700 | 1 | |a Oyuela Aguilar, Mónica |u Centro Científico Tecnológico (CCT - La Plata). Instituto de Biotecnología y Biología Molecular (IBBM). La Plata, Buenos Aires, Argentina. |u CONICET - Centro Científico Tecnológico (CCT - La Plata). Instituto de Biotecnología y Biología Molecular (IBBM). La Plata, Buenos Aires, Argentina. |u Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Departamento de Ciencias Biológicas. La Plata, Buenos Aires, Argentina. |9 74723 | |
700 | 1 | |a Alvarez, Florencia |u Departamento de Ciencias Biológicas. Buenos Aires, Argentina. |u CONICET - Departamento de Ciencias Biológicas. Buenos Aires, Argentina. |u Universidad de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Buenos Aires, Argentina |9 69756 | |
700 | 1 | |a Medeot, Daniela |u Departamento de Ciencias Biológicas. Buenos Aires, Argentina. |u CONICET - Departamento de Ciencias Biológicas. Buenos Aires, Argentina. |u Universidad de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Buenos Aires, Argentina |9 75360 | |
700 | 1 | |a Jofré, Edgardo |u Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas, Físico-Químicas y Naturales. Departamento de Ciencias Naturales. Instituto de Biotecnología Ambiental y Salud (INBIAS). Córdoba, Río Cuarto, Argentina. |u CONICET - Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas, Físico-Químicas y Naturales. Departamento de Ciencias Naturales. Instituto de Biotecnología Ambiental y Salud (INBIAS). Córdoba, Río Cuarto, Argentina. |9 75543 | |
700 | 1 | |a Semorile, Liliana |u Universidad Nacional de Quilmes (UNQ). Departamento de Ciencia y Tecnología. Instituto de Microbiología Básica y Aplicada. Laboratorio de Microbiología Molecular. Buenos Aires, Argentina. |9 77043 | |
700 | |a Pistorio, Mariano |u Centro Científico Tecnológico (CCT - La Plata). Instituto de Biotecnología y Biología Molecular (IBBM). La Plata, Buenos Aires, Argentina. |u CONICET - Centro Científico Tecnológico (CCT - La Plata). Instituto de Biotecnología y Biología Molecular (IBBM). La Plata, Buenos Aires, Argentina. |u Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Departamento de Ciencias Biológicas. La Plata, Buenos Aires, Argentina. |9 43129 | ||
773 | |g Vol. 4 (2021). p. 145-157, graf., tbls. |t OENO One | ||
856 | |f 2022oyuelaaguilar |i en internet |q application/pdf |u http://ri.agro.uba.ar/files/download/articulo/2022oyuelaaguilar.pdf |x ARTI202503 | ||
856 | |f 2022oyuelaaguilar-c1 |i en internet |q application/pdf |u http://ri.agro.uba.ar/files/download/articulo/2022oyuelaaguilar-c1.pdf |z Material complementario 1 | ||
856 | |f 2022oyuelaaguilar-c2 |i en internet |q application/pdf |u http://ri.agro.uba.ar/files/download/articulo/2022oyuelaaguilar-c2.pdf |z Material complementario 2 | ||
856 | |f 2022oyuelaaguilar-c3 |i en internet |q application/pdf |u http://ri.agro.uba.ar/files/download/articulo/2022oyuelaaguilar-c3 |z Material complementario 3 | ||
942 | |c ARTICULO |n 1 | ||
942 | |c ENLINEA | ||
976 | |a AAG |