Screening of epiphytic rhizosphere - associated bacteria in Argentinian Malbec and Cabernet-Sauvignon vineyards for potential use as biological fertilisers and pathogen-control agents

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Oyuela Aguilar, Mónica, Alvarez, Florencia, Medeot, Daniela, Jofré, Edgardo, Semorile, Liliana, Pistorio, Mariano
Formato: Publicación periódica
Lenguaje:Inglés
Materias:
Acceso en línea:http://ri.agro.uba.ar/files/download/articulo/2022oyuelaaguilar.pdf
Material complementario 1
Material complementario 2
Material complementario 3
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 04154nas a22005177a 4500
001 20250228143656.0
003 AR-BaUFA
005 20250305181723.0
008 250228t2021 ag d||||o|||| 00| b|eng d
999 |c 57106  |d 57106 
999 |d 57106 
999 |d 57106 
999 |d 57106 
999 |d 57106 
999 |d 57106 
999 |d 57106 
999 |d 57106 
024 |a DOI:10.20870/oeno-one.2021.55.4.4655 
040 |a AR-BaUFA  |c AR-BaUFA 
245 0 0 |a Screening of epiphytic rhizosphere - associated bacteria in Argentinian Malbec and Cabernet-Sauvignon vineyards for potential use as biological fertilisers and pathogen-control agents 
650 4 |2 Agrovoc  |a MICROORGANISMOS  |9 1756 
650 4 |2 Agrovoc  |a BACTERIA  |9 607 
650 0 |2 Agrovoc  |a COBERTURA DE SUELOS  |9 35314 
650 4 |2 Agrovoc  |a SUELO  |9 72168 
650 0 |2 Agrovoc  |a RIZOSFERA  |9 6748 
650 4 |2 Agrovoc  |a FERMENTACION  |9 1407 
650 4 |2 Agrovoc  |a PRODUCTOS FERMENTADOS  |9 1854 
650 4 |2 Agrovoc  |a BEBIDAS ALCOHOLICAS  |9 4345 
650 4 |2 Agrovoc  |a VINOS  |9 2408 
650 4 |2 Agrovoc  |a ABONOS ORGANICOS  |9 588 
650 0 |2 Agrovoc  |a AGENTES DE CONTROL BIOLOGICO  |9 5548 
651 4 |a ARGENTINA  |9 74592 
700 1 |a Oyuela Aguilar, Mónica  |u Centro Científico Tecnológico (CCT - La Plata). Instituto de Biotecnología y Biología Molecular (IBBM). La Plata, Buenos Aires, Argentina.  |u CONICET - Centro Científico Tecnológico (CCT - La Plata). Instituto de Biotecnología y Biología Molecular (IBBM). La Plata, Buenos Aires, Argentina.  |u Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Departamento de Ciencias Biológicas. La Plata, Buenos Aires, Argentina.  |9 74723 
700 1 |a Alvarez, Florencia  |u Departamento de Ciencias Biológicas. Buenos Aires, Argentina.  |u CONICET - Departamento de Ciencias Biológicas. Buenos Aires, Argentina.  |u Universidad de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Buenos Aires, Argentina  |9 69756 
700 1 |a Medeot, Daniela  |u Departamento de Ciencias Biológicas. Buenos Aires, Argentina.  |u CONICET - Departamento de Ciencias Biológicas. Buenos Aires, Argentina.  |u Universidad de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Buenos Aires, Argentina  |9 75360 
700 1 |a Jofré, Edgardo  |u Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas, Físico-Químicas y Naturales. Departamento de Ciencias Naturales. Instituto de Biotecnología Ambiental y Salud (INBIAS). Córdoba, Río Cuarto, Argentina.  |u CONICET - Universidad Nacional de Río Cuarto. Facultad de Ciencias Exactas, Físico-Químicas y Naturales. Departamento de Ciencias Naturales. Instituto de Biotecnología Ambiental y Salud (INBIAS). Córdoba, Río Cuarto, Argentina.  |9 75543 
700 1 |a Semorile, Liliana  |u Universidad Nacional de Quilmes (UNQ). Departamento de Ciencia y Tecnología. Instituto de Microbiología Básica y Aplicada. Laboratorio de Microbiología Molecular. Buenos Aires, Argentina.  |9 77043 
700 |a Pistorio, Mariano  |u Centro Científico Tecnológico (CCT - La Plata). Instituto de Biotecnología y Biología Molecular (IBBM). La Plata, Buenos Aires, Argentina.  |u CONICET - Centro Científico Tecnológico (CCT - La Plata). Instituto de Biotecnología y Biología Molecular (IBBM). La Plata, Buenos Aires, Argentina.  |u Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas. Departamento de Ciencias Biológicas. La Plata, Buenos Aires, Argentina.  |9 43129 
773 |g Vol. 4 (2021). p. 145-157, graf., tbls.  |t OENO One 
856 |f 2022oyuelaaguilar  |i en internet  |q application/pdf  |u http://ri.agro.uba.ar/files/download/articulo/2022oyuelaaguilar.pdf  |x ARTI202503 
856 |f 2022oyuelaaguilar-c1  |i en internet  |q application/pdf  |u http://ri.agro.uba.ar/files/download/articulo/2022oyuelaaguilar-c1.pdf  |z Material complementario 1 
856 |f 2022oyuelaaguilar-c2  |i en internet  |q application/pdf  |u http://ri.agro.uba.ar/files/download/articulo/2022oyuelaaguilar-c2.pdf  |z Material complementario 2 
856 |f 2022oyuelaaguilar-c3  |i en internet  |q application/pdf  |u http://ri.agro.uba.ar/files/download/articulo/2022oyuelaaguilar-c3  |z Material complementario 3 
942 |c ARTICULO  |n 1 
942 |c ENLINEA 
976 |a AAG