Milk, milk products and mesophilic starter cultures - enumeration of citratefermenting lactic acid bacteria - colony count technique at 25° C

Detalles Bibliográficos
Autores Corporativos: International Organization for Standardization, International Dairy Federation
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: Geneva : Brussels ISO ; IDF c2006
Colección:International Dairy Federation Standards / International Organization for Standardization. ISO. Geneva. CH ; International Dairy Federation. IDF. Brussels. BE
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 02451nam a2200649 a 4500
001 BIBUN015090
003 AR-BaUFA
005 20240815171050.0
008 061109s 2006sz ||||| |||| 00| 0 eng d
999 |c 11993  |d 11993 
040 |a AR-BaUFA 
090 |a C 653  
110 2 |a International Organization for Standardization  |9 14835 
110 2 |a International Dairy Federation  |9 7024 
245 0 0 |a Milk, milk products and mesophilic starter cultures - enumeration of citratefermenting lactic acid bacteria - colony count technique at 25° C 
246 0 0 |a Lait, produits laitiers et ferments mésophiles - dénombrement des bactéries lactiques fermentant le citrate - technique de comptage des colonies à 25° C 
260 |a Geneva : Brussels  |b ISO ; IDF  |c c2006 
300 |a 12 p. 
490 0 |a International Dairy Federation Standards / International Organization for Standardization. ISO. Geneva. CH ; International Dairy Federation. IDF. Brussels. BE 
650 0 |9 4892  |a NORMAS  |2 agrovoc 
650 0 |9 7811  |a INOCUIDAD ALIMENTARIA  |2 Agrovoc 
650 0 |9 1169  |a CONTROL DE CALIDAD  |2 Agrovoc 
650 0 |9 240  |a TECNICAS ANALITICAS  |2 Agrovoc 
650 0 |9 628  |a LECHE  |2 Agrovoc 
650 0 |9 138  |a PRODUCTOS LACTEOS  |2 Agrovoc 
650 0 |a COMPOSICION APROXIMADA  |2 Agrovoc  |9 3440 
830 |a International Dairy Federation Standards / International Organization for Standardization. ISO. Geneva. CH ; International Dairy Federation. IDF. Brussels. BE  |9 64185 
942 0 0 |c LIBRO14D 
976 |a AAG 
976 |a AAG 
901 |a 015883 
902 |a m 
903 |a 20061109 
904 |a OK 
904 |a N 
904 |a CO 
905 |a m 
906 |a s 
907 |a TEXTO 
908 |a IMPRESO 
914 |a ISO 17792 
914 |a IDF 180 
917 |a VB 
924 |a Milk, milk products and mesophilic starter cultures - enumeration of citratefermenting lactic acid bacteria - colony count technique at 25° C 
924 |a Lait, produits laitiers et ferments mésophiles - dénombrement des bactéries lactiques fermentant le citrate - technique de comptage des colonies à 25° C 
945 |a c2006 
948 |a CH 
950 |a en 
965 |a NORMAS 
965 |a INOCUIDAD ALIMENTARIA 
965 |a CONTROL DE CALIDAD 
965 |a TECNICAS ANALITICAS 
965 |a LECHE 
965 |a PRODUCTOS LACTEOS 
965 |a COMPOSICION APROXIMADA 
977 |a 018080 
985 |a PRE14