Food freezing with simultaneous surface dehydration : Approximate prediction of freezing time.
Guardado en:
Autor Corporativo: | Modelado y Diseño de Ingeniería de Alimentos |
---|---|
Otros Autores: | Campañone, Laura A., Mascheroni, Rodolfo H., Salvadori, Virginia O. |
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Inglés |
Acceso en línea: | http://dx.doi.org/10.1016/j.ijheatmasstransfer.2004.09.030 |
Aporte de: | Registro referencial: Solicitar el recurso aquí |
Ejemplares similares
- Food freezing with simultaneous surface dehydration : Approximate prediction of weight loss during freezing and storage.
-
Principles of food freezing
por: Gortner, Willis A.
Publicado: (1948) -
The freezing preservation of foods
por: Tressler, Donald K.
Publicado: (1947) -
Principles of food freezing
por: Gortner, Willis A.
Publicado: (1948) -
The freezing preservation of foods
por: Tressler, Donald K.
Publicado: (1968)