Soft cheese-like product development enriched with soy protein concentrates.
Guardado en:
Autor Corporativo: | Programa de Investigación y Desarrollo en Procesamiento y Preservación de Alimentos |
---|---|
Otros Autores: | Rinaldoni, Ana N., Palatnik, Diana R. /áZaritzky,áNoemi E., Campderrós, Mercedes E., Zaritzky, Noemí E. |
Formato: | Desconocido |
Acceso en línea: | http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643813003162 |
Aporte de: | Registro referencial: Solicitar el recurso aquí |
Ejemplares similares
-
Production of soy protein concentrate with the recovery of bioactive compounds: From destruction to valorization
por: Coscueta, Ezequiel Ricardo, et al.
Publicado: (2023) -
Emulsifying properties of defatted rice bran concentrates enriched in fiber and proteins
por: Bonifacio, Carla, et al.
Publicado: (2020) -
Soy protein products characteristics, nutritional aspects, and utilization
por: Endres, Joseph G.
Publicado: (2001) -
Soy protein products characteristics, nutritional aspects, and utilization
por: Endres, Joseph G.
Publicado: (2001) -
Enzymatic modification of soy protein concentrates by fungal and bacterial proteases
por: Pilosof, Ana María Renata
Publicado: (1991)