Start and run a profitable catering business from thyme to timing : your step-by-step business plan /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Erdosh, George, 1935-
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: North Vancouver, B.C. : Self-Counsel Press, 1994.
Edición:1st ed.
Colección:Self-Counsel business series
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 00889cam-a2200265-a-4500
001 990000075050204151
005 20241030105729.0
008 940105s1994----bcca----------000-0-eng-d
010 |a cn 94910071 
015 |a C94-910071-4 
020 |a 0889087725 :  |c $14.95 
035 |a (OCoLC)000007505 
035 |a (udesa)000007505USA01 
035 |a (OCoLC)29909929 
035 |a (OCoLC)990000075050204151 
040 |a CaBVAU  |b eng  |c NLC  |d MIA  |d U@S 
049 |a U@SA 
050 4 |a TX911.3.M27  |b E735 1994 
100 1 |a Erdosh, George,  |d 1935- 
245 1 0 |a Start and run a profitable catering business from thyme to timing :  |b your step-by-step business plan /  |c George Erdosh. 
250 |a 1st ed. 
260 |a North Vancouver, B.C. :  |b Self-Counsel Press,  |c 1994. 
300 |a xiv, 166 p. :  |b ill. ;  |c 28 cm. 
440 0 |a Self-Counsel business series 
650 0 |a Caterers and catering  |x Management.