Evolution of plant water status indices during butterhead lettuce grawth and its impact on post-storage quality.

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Barg, M.
Otros Autores: Agüero, M.V, Roura, S.I, Yommi, A.
Formato: Capítulo de libro
Lenguaje:Inglés
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
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245 1 0 |a Evolution of plant water status indices during butterhead lettuce grawth and its impact on post-storage quality. 
300 |a páginas 422-429 :  |b ilustraciones, datos numéricos 
336 |a texto  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a sin mediación  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volumen  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Incluye citas bibliográficas:  |b 26 referencias 
521 |a Material de investigación 
650 4 |a ALMACENAMIENTO  |9 324 
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650 4 |a LECHUGA  |9 2875 
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773 0 |t Journal of the Science of Food and Agriculture  |g vol.89 (2009), p.422-429 
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