Evaluation and comparison of protein composition and quality in half-sib families of opaque-2 maize (Zea mays L.) from Argentina
The objective of this study was to characterize and compare the protein composition of half-sib families of opaque-2 maize from Argentina through progeny testing. Grain hardness, protein fractions, amino acid content and in vitro protein digestibility (PD) of whole grain flour were determined. Non-o...
Autores principales: | Mansilla, Pablo Sebastián, Nazar, María Cristina, Pérez, Gabriela Teresa |
---|---|
Formato: | Artículo revista |
Lenguaje: | Inglés Español |
Publicado: |
Facultad de Ciencias Agropecuarias
2019
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://revistas.unc.edu.ar/index.php/agris/article/view/22682 |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Evaluation and comparison of protein composition and quality in half-sib families of opaque-2 maize (Zea mays L.) from Argentina
por: Mansilla, Pablo Sebastián, et al.
Publicado: (2023) -
Evaluación de la composición proteica y las propiedades del almidón de progenies de maíz opaco-2 de polinización libre
por: Mansilla, Pablo Sebastián, et al.
Publicado: (2021) -
Evaluación de la composición proteica y las propiedades del almidón de progenies de maíz opaco-2 de polinización libre
por: Mansilla, Pablo Sebastián, et al.
Publicado: (2021) -
Evaluación del valor nutricional de maíces especiales (Zea mays L.) : selección para calidad agroalimentaria
por: Mansilla, Pablo Sebastián
Publicado: (2018) -
Using Exception Handling to Build Opaque Predicates in Intermediate Code Obfuscation Techniques
por: Dolz, Daniel, et al.
Publicado: (2008)