Saltar al contenido
BDU3
  • Inicio
  • Su cuenta
  • Salir
  • Entrar
Avanzado
  • Buscar
  • Nanoencapsulation of Food Ingr...
  • Citar
  • Imprimir
  • Exportar
  • Agregar a favoritos
  • Enlace Permanente

Nanoencapsulation of Food Ingredients in Cyclodextrins: Effect of Water Interactions and Ligand Structure

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Publicado: 2010
Materias:
α, β, γ CDs - structure and properties
CD complexes - colourless, non-hygroscopic powders
CD storage conditions and water adsorption behavior - storing dry formulations
CDs hydrophobic and hydrophilic interactions
CDs, cyclic oligomers of α-D-glucopyranose - discovery
Cyclodextrin inclusion complexes - formation and characterisation
Encapsulated nutraceuticals release
Food ingredients Nanoencapsulation in amphiphilic cyclodextrins (CD)
Retinol-CD complexes - protecting vitamin A content
Water adsorption isotherms and relative humidity
Acceso en línea:https://bibliotecadigital.exactas.uba.ar/collection/paper/document/paper_97814051_v_n_p24_Mazzobre
http://hdl.handle.net/20.500.12110/paper_97814051_v_n_p24_Mazzobre
Aporte de:
Biblioteca Digital - Facultad de Ciencias Exactas y Naturales (UBA) de Universidad de Buenos Aires
  • Descripción
  • Ejemplares similares
  • Metadatos
Descripción
Descripción no disponible.

Ejemplares similares

  • Nanoencapsulation of Food Ingredients in Cyclodextrins: Effect of Water Interactions and Ligand Structure
    por: Mazzobre, M.F., et al.
  • Influence of ligand structure and water interactions on the physical properties of β-cyclodextrins complexes
    por: Buera, María del Pilar, et al.
    Publicado: (2012)
  • Influence of ligand structure and water interactions on the physical properties of β-cyclodextrins complexes
    por: Dos Santos, C., et al.
  • Water-Sorption Properties and Stability of Inclusion Complexes of Thymol and Cinnamaldehyde with β-Cyclodextrins
    por: Ponce Cevallos, Peggy Alejandra, et al.
    Publicado: (2010)
  • Water-Sorption Properties and Stability of Inclusion Complexes of Thymol and Cinnamaldehyde with β-Cyclodextrins
    por: Ponce, P.A., et al.

Opciones de búsqueda

  • Historial de Búsqueda
  • Búsqueda Avanzada

Buscar Más

  • Revisar el Catálogo
  • Explorar canales
  • Tour (beta)

¿Necesita Ayuda?

  • Consejos de búsqueda
  • Preguntas Frecuentes
  • Contacte al adminstrador
Cargando...