Egg albumin-folic acid nanocomplexes: Performance as a functional ingredient and biological activity
The ability of egg white (EW) nanoparticles to bind folic acid (FA) and protect it through the gastrointestinal tract and the resulting properties of the mixtures as functional ingredient was investigated. Two kinds of EW nanoparticles (USN and TSN) were mixed with FA to generate nanocarriers (USF a...
Guardado en:
Autores principales: | Arzeni, C., Pérez, O.E., LeBlanc, J.G., Pilosof, A.M.R. |
---|---|
Formato: | JOUR |
Materias: | |
Acceso en línea: | http://hdl.handle.net/20.500.12110/paper_17564646_v18_n_p379_Arzeni |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Egg albumin-folic acid nanocomplexes: Performance as a functional ingredient and biological activity
por: Pérez, Oscar E., et al.
Publicado: (2015) -
Power Ultrasound Assisted Design of Egg Albumin Nanoparticles
por: Arzeni, C., et al. -
Power Ultrasound Assisted Design of Egg Albumin Nanoparticles
por: Pérez, Oscar E., et al.
Publicado: (2015) -
Modificación molecular y funcional de proteínas de clara de huevo mediante ultrasonidos de alta intensidad : aplicación de esta tecnología al diseño de nanovehículos para ácido fólico
por: Arzeni, Carolina
Publicado: (2014) -
Modificación molecular y funcional de proteínas de clara de huevo mediante ultrasonidos de alta intensidad : aplicación de esta tecnología al diseño de nanovehículos para ácido fólico
por: Arzeni, Carolina
Publicado: (2014)