Milk products determination of the acidification activity of dairy cultures by continuous pH measurement [CpH]

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: International Organization for Standardization
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: Geneva ISO 2009
Colección:International Dairy Federation Standards / International Organization for Standardization. ISO. Geneva. CH
Materias:
PH
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01591nam a2200541 a 4500
001 BIBUN022844
003 AR-BaUFA
005 20181213113538.0
008 090910s2009 sz ||||| |||| 00| 0 eng d
999 |c 17049  |d 17049 
040 |a AR-BaUFA 
090 |a C 1497  
110 2 |a International Organization for Standardization  |9 14835 
245 0 0 |a Milk products  |b determination of the acidification activity of dairy cultures by continuous pH measurement [CpH] 
246 0 0 |a Produits laitiers  |b détermination de l`activité acidifiante des cultures laitières par mesurage continu de pH (CpH) 
260 |a Geneva  |b ISO  |c 2009 
300 |a 13 p. 
490 0 |a International Dairy Federation Standards / International Organization for Standardization. ISO. Geneva. CH 
650 0 |a PRODUCTOS LACTEOS  |2 agrovoc  |9 138 
650 0 |a ACIDIFICACION  |2 Agrovoc  |9 312 
650 0 |a PH  |2 Agrovoc  |9 4422 
830 |a International Dairy Federation Standards / International Organization for Standardization. ISO. Geneva. CH  |9 65402 
942 0 0 |c LIBRO14D 
976 |a AAG 
976 |a AAG 
901 |a 023432 
902 |a m 
903 |a 20090910 
904 |a OK 
904 |a CO2008 
904 |a N 
905 |a m 
906 |a s 
907 |a TEXTO 
908 |a IMPRESO 
914 |a ISO 26323 
914 |a IDF 213 
917 |a BP 
924 |a Milk products 
924 |a Produits laitiers 
945 |a 2009 
948 |a CH 
950 |a en 
965 |a PRODUCTOS LACTEOS 
965 |a ACIDIFICACION 
965 |a PH 
977 |a 023884 
985 |a PRE14