The chemistry of the amino acids and proteins with addendum, inclusive of some of the advances since 1937

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Schmidt, Carl L. A. (ed.)
Formato: Libro
Lenguaje:Inglés
Publicado: Springfield Charles C. Thomas 1944
Edición:2nd. ed.
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01388nam a2200505 a 4500
001 BIBUN012590
008 060301s1944 xxu||||| |||| 00| 0 eng d
100 1 |a Schmidt, Carl L. A.   |e ed.  |9 19765 
245 0 0 |a The chemistry of the amino acids and proteins  |b with addendum, inclusive of some of the advances since 1937 
250 |a 2nd. ed. 
260 |a Springfield  |b Charles C. Thomas  |c 1944 
300 |a 1290 p.  |b il. 
650 0 |9 2  |a QUIMICA 
650 0 |9 91  |a COMPUESTOS ORGANICOS 
650 0 |a PROTEINAS  |9 1588 
650 0 |9 4830  |a AMINOACIDOS 
901 |a 013160 
902 |a m 
903 |a 20060301 
904 |a OK 
905 |a m 
907 |a TEXTO 
908 |a IMPRESO 
924 |a The chemistry of the amino acids and proteins  |s with addendum, inclusive of some of the advances since 1937  |t The chemistry of the amino acids and proteins 
928 |a Schmidt  |b Carl L. A.  |f ed. 
944 |a 2nd. ed. 
945 |a 1944 
948 |a US 
950 |a en 
965 |a QUIMICA 
965 |a COMPUESTOS ORGANICOS 
965 |a PROTEINAS 
965 |a AMINOACIDOS 
976 |a AAG 
977 |a 002713 
984 |a 1 ej. 
985 |a PRE14 
987 |a AGROVOC 
917 |a VB 
947 |e Charles C. Thomas  |l Springfield 
915 |e 1290 p.  |i il. 
975 |c 547  |l SCH  |z 1944 
942 0 0 |c LIBRO14D 
999 |c 9993  |d 9993 
090 |a 547 SCH