Adequate food for all culture, science, and technology of food in the 21st Century
Autor principal: | Pond, Wilson G. |
---|---|
Otros Autores: | Nichols, Buford L. (ed.), Brown, Dan L. (ed.) |
Formato: | Libro |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Boca Raton
CRC Press
c2009
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.taylorfrancis.com/books/9781420077544 |
Aporte de: | Registro referencial: Solicitar el recurso aquí |
Ejemplares similares
-
Adequate food for all culture, science, and technology of food in the 21st Century
por: Pond, Wilson G.
Publicado: (2009) -
Chemical and functional properties of food saccharides
por: Tomasik, Piotr
Publicado: (2004) -
Chemical and functional properties of food saccharides
por: Tomasik, Piotr
Publicado: (2004) -
Técnicas del manejo de los alimentos
por: Garda, María Rita
Publicado: (2009) -
Validación de una metodología para determinar el contenido de almidón en azúcar
por: Zossi, Silvia