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Thermal, microstructural and textural characterization of gelatinized corn, cassava and yam starch blends.

Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: Procesamiento de Alimentos
Otros Autores: Karam, Laura B., Ferrero, Cristina, Martino, Miriam N., Grossmann, María Victoria E., Zaritzky, Noemí E.
Formato: Artículo
Lenguaje:Inglés
Acceso en línea:Abstract
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
Bibliotecas (ING-UNLP) de Universidad Nacional de La Plata
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Descripción
ISSN:09505423

Ejemplares similares

  • Gel textural characteristics of corn, cassava and yam starch blends a mixture surface response methodology approach.
  • Physicochemical and microstructural characterization of films prepared by thermal and cold gelatinization from non-conventional sources of starches.
  • Mechanical and thermal properties of yam starch films.
  • Dynamics of gelation, textural and microstructural properties of gelatin gels in the presence of casein glycomacropeptide
    por: Martínez, María Julia, et al.
    Publicado: (2016)
  • Dynamics of gelation, textural and microstructural properties of gelatin gels in the presence of casein glycomacropeptide
    por: Morales, R., et al.

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