Diffusion of sodium chloride in pork tissue.
Guardado en:
Autor Corporativo: | Procesamiento de Alimentos |
---|---|
Otros Autores: | Graiver, Natalia G., Pinotti, Adriana, Califano, Alicia N., Zaritzky, Noemí E. |
Formato: | Artículo |
Lenguaje: | Inglés |
Acceso en línea: | http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2005.08.018 |
Aporte de: | Registro referencial: Solicitar el recurso aquí |
Ejemplares similares
-
Thermal Etching of Sodium Chloride
Publicado: (1963) -
Thermal Etching of Sodium Chloride
por: Grinberg, A. -
Interplay of Surface Diffusion and Surface Tension in the Evolution of Solid/Liquid Interfaces : Dealloying of β-Brass in Aqueous Sodium Chloride
por: Martín, H., et al.
Publicado: (2000) -
Sodium chloride substitution in industrial white slide diary bread
por: Conde Molina, Débora, et al.
Publicado: (2021) -
Pork production
por: Smith, William W.
Publicado: (1937)