Viscoelastic characterization of fluid and gel like food emulsions stabilized with hydrocolloids.
Guardado en:
Autor Corporativo: | Programa de Investigación y Desarrollo en Procesamiento y Preservación de Alimentos |
---|---|
Otros Autores: | Lorenzo, Gabriel, Zaritzky, Noemí E., Califano, Alicia N. |
Formato: | Desconocido |
Acceso en línea: | http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2211601X11000459 http://doi.org/10.1016/j.profoo.2011.09.044 |
Aporte de: | Registro referencial: Solicitar el recurso aquí |
Ejemplares similares
Food emulsions principles, practices, and techniques
por: McClements, David Julian
Publicado: (2004)
por: McClements, David Julian
Publicado: (2004)
Food emulsions principles, practices, and techniques
por: McClements, David Julian
Publicado: (2016)
por: McClements, David Julian
Publicado: (2016)
Ejemplares similares
- Food hydrocolloids
-
Obtention and characterization of dried gels prepared with whey proteins, honey and
hydrocolloids mixture
por: Rodríguez, Ana C., et al.
Publicado: (2017) -
Stability of Non-Linear Constitutive Formulations for Viscoelastic Fluids
por: Siginer, Dennis A.
Publicado: (2014) -
Stability and behavior of omega-3 food emulsions
Publicado: (2012) -
Stability and behavior of omega-3 food emulsions
por: Álvarez Cerimedo, M.S., et al.