LEADER 01488cas a22003612a 4500
001 ebs857152e
003 EBZ
006 m d ||||||
007 cr|unu||||||||
008 940412u19uuuuuucu fr p f0 0spa
022 |y 0864-4497 
035 |a (EBZ)ebs857152e 
040 |a DLC   |b eng   |d EBZ 
042 |a pcc 
050 0 0 |a TX501  |b .C55 
070 0 |a TX341.C54 
130 0 |a Ciencia y tecnología de alimentos (Havana, Cuba : Online) 
222 1 0 |a Ciencia y Tecnologia de los Alimentos 
245 1 0 |a Ciencia y tecnología de alimentos  |h [electronic resource]. 
260 |a La Habana, Cuba :  |b Centro de Documentación e Información Científico-Técnica, MINAL 
310 |a Semiannual 
546 |a Abstracts and added contents page in English. 
550 |a Publication of: Instituto de Investigaciones para la Industria Alimenticia. 
650 0 |a Food adulteration and inspection  |v Periodicals. 
650 0 |a Food  |x Analysis  |v Periodicals. 
710 2 |a Centro de Documentación e Información Científico-Técnica (Cuba) 
710 2 |a Instituto de Investigaciones para la Industria Alimenticia (Cuba) 
773 0 |t Fuente Académica Plus   |d EBSCO 
776 1 |t Ciencia y tecnología de alimentos (Havana, Cuba)  |x 0864-4497  |w (OCoLC)30119605  |w (DLC)94645067 
856 4 0 |3 Full text available: Dec 2006-.  |z Available in Fuente Académica Plus.  |u https://search.ebscohost.com/direct.asp?db=fap&jid=%22UG4%22&scope=site 
999 |c 134573  |d 134573 
942 |z EBS 
942 |c REL