The Effect of genetic improvement and hybridization on grain and biomass yield of bread wheat.

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Detalles Bibliográficos
Autor principal: Bodega, J.L
Otros Autores: Andrade, F.H
Formato: Capítulo de libro
Lenguaje:Inglés
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
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245 1 4 |a The Effect of genetic improvement and hybridization on grain and biomass yield of bread wheat. 
300 |a páginas 171-177 :  |b ilustraciones, datos numéricos 
336 |a texto  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a sin mediación  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volumen  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Incluye citas bibliográficas:  |b 22 referencias 
521 |a Material de investigación 
650 4 |a FITOMEJORAMIENTO  |9 175 
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700 1 |a Andrade, F.H.  |9 1931 
773 0 |t Cereal Research Communications  |g vol.24, no.2 (1996), p.171-177 
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