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The Effect of genetic improvement and hybridization on grain and biomass yield of bread wheat.

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Bodega, J.L
Otros Autores: Andrade, F.H
Formato: Capítulo de libro
Lenguaje:Inglés
Materias:
FITOMEJORAMIENTO
HIBRIDACION
RENDIMIENTO DE CULTIVOS
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
Biblioteca UIB (Unidad integrada Balcarce) de Universidad Nacional de Mar del Plata (UNMdP)
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Ejemplares similares

  • Genetic improvement in yield of wheat
    por: Smith, Edward L.
    Publicado: (1986)
  • Genetic-improvement effects on pre-anthesis physiological attributes related to wheat grain-yield (resumen).
    por: Slafer, G.A
  • Colapso del endosperma en cruzamientos (6x) X (2x) de asparagus.
    por: Marcellán, O.N
  • Stability and genetic improvement of maize yield in Argentina.
    por: Löffler, C.M
  • Genetic improvement of bread wheat (Triticum aestivum L.) in Argentina: relationships between nitrogen and dry matter (resumen).
    por: Slafer, G.A

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