Growth, carcass and meat quality traits in beef fromAngus, Hereford and cross-breed grazing steers, and their association with SNPs in genes related to fat deposition metabolism.

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Papaleo Mazzucco, J.
Otros Autores: Colatto, E., Depetris, G.J, Giovambattista, G., Goszczynski, D.E, Melucci, L.M, Mezzadra, C.A, Pardo, Alan M, Ripoli, M.V, Rogberg-Muñoz, A., Villarreal, E.L
Formato: Capítulo de libro
Lenguaje:Inglés
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01594naa a22004574i 4500
001 I-ART003920
003 AR-BlMDP
005 20240731081122.0
008 240423s2016 xxkuu 00 0eng d
040 |a AR-BlMDP  |b spa  |c AR-BlMDP  |e rda 
041 0 |a eng 
044 |a xxk 
100 1 |a Papaleo Mazzucco, J.  |u UIB, depto.PA  |9 15153 
245 1 0 |a Growth, carcass and meat quality traits in beef fromAngus, Hereford and cross-breed grazing steers, and their association with SNPs in genes related to fat deposition metabolism. 
300 |a páginas 121-129 :  |b ilustraciones, datos numéricos 
336 |a texto  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a sin mediación  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volumen  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Incluye citas bibliográficas:  |b 83 referencias 
521 |a Material de investigación 
650 4 |a ACIDOS GRASOS  |9 13680 
650 4 |a BOVINOS  |9 6913 
650 4 |a CALIDAD DE LA CARNE  |9 11814 
650 4 |a CANAL ANIMAL  |9 9045 
650 4 |a CRECIMIENTO  |9 1601 
650 4 |a CRUZAMIENTO  |9 1093 
650 4 |a POLIMORFISMO  |9 14386 
700 1 |a Colatto, E.  |9 24731 
700 1 |a Depetris, G.J.  |9 15069 
700 1 |a Giovambattista, G.  |9 23266 
700 1 |a Goszczynski, D.E.  |9 24599 
700 1 |a Melucci, L.M.  |9 1571 
700 1 |a Mezzadra, C.A.  |9 14144 
700 1 |a Pardo, Alan M  |9 17239 
700 1 |a Ripoli, M.V.  |9 23972 
700 1 |a Rogberg-Muñoz, A.  |9 23968 
700 1 |a Villarreal, E.L.  |9 14093 
773 0 |t Meat Science  |g vol.114 (2016), p.121-129 
942 |c AN  |2 udc 
945 |a 1  |d José Luis Cífala  |b Pablo López Liotti  |c 4 
999 |c 19134  |d 19134