Long-term effects of lipid supplementation on concentration of conjugated linoleic acid (CLA) and vaccenic acid (VA) in goat milk.

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Gagliostro, G.A
Autor Corporativo: AAPA. Asociación Argentina de Producción Animal
Otros Autores: Cano, A.V, Castañeda, R.A, Cejas, V., Chilliard, Y, Gatti, P., Martínez, M., Muset, G., Rodriguez, A.
Formato: Capítulo de libro
Lenguaje:Español
Materias:
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
LEADER 01443naa a22003974i 4500
001 I-DOC004015
003 AR-BlMDP
005 20240507172030.0
008 240507s2009 ag a f 2 100 0 spa d
040 |a AR-BlMDP  |b spa  |c AR-BlMDP  |e rda 
041 0 |a spa 
044 |a ag 
100 1 |a Gagliostro, G.A.  |u EEAB, depto.PA  |9 14337 
245 1 0 |a Long-term effects of lipid supplementation on concentration of conjugated linoleic acid (CLA) and vaccenic acid (VA) in goat milk. 
300 |a páginas 29supl.1:218-219 :  |b datos numéricos 
336 |a texto  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a sin mediación  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volumen  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Congreso Argentino de Producción Animal. 32o(Resúmenes) Malargüe, Mendoza AR, 2009 oct 14-16. 
521 |a Material de investigación 
650 4 |a ACIDOS  |9 5253 
650 4 |a LECHE DE CABRA  |9 12140 
650 4 |a SUPLEMENTACION  |9 15129 
700 1 |a Cano, A.V.  |9 24933 
700 1 |a Castañeda, R.A.  |9 23539 
700 1 |a Cejas, V.  |9 28268 
700 1 |a Chilliard, Y  |9 22376 
700 1 |a Gatti, P.  |9 23541 
700 1 |a Martínez, M.  |9 15772 
700 1 |a Muset, G.  |9 28279 
700 1 |a Rodriguez, A.  |9 9028 
710 2 |a AAPA. Asociación Argentina de Producción Animal  |9 17853 
773 0 |t Revista Argentina de Producción Animal  |g 29 supl.1:218-219  |x 0326-0550 
942 |c AN  |2 udc 
945 |a 1  |d Pablo López Liotti  |b Pablo López Liotti  |c 1 
999 |c 24529  |d 24529