Accelerated tests for studying the loss of the nutritive value of bean flour (Phaseolus vulgaris) protein
Fil:Buera, M.P. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales; Argentina.
Guardado en:
Autores principales: | Buera, M.P., Pilosof, A.M.R., Bartholomai, G.B. |
---|---|
Formato: | JOUR |
Materias: | |
Acceso en línea: | http://hdl.handle.net/20.500.12110/paper_00040622_v34_n2_p376_Buera |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Accelerated tests for studying the loss of the nutritive value of bean flour (Phaseolus vulgaris) protein
por: Buera, María del Pilar, et al.
Publicado: (1984) -
Extraction of protein concentrate from red bean (Phaseolus vulgaris L.): antioxidant activity and inhibition of lipid peroxidation
por: Piñuel, María Lucrecia, et al.
Publicado: (2019) -
Polymorphism of Phaseolus vulgaris var. aborigineus (Fabaceae). Evidences of natural hibridation
por: Hoc, Patricia Susana, et al.
Publicado: (2003) -
Polymorphism of Phaseolus vulgaris var. aborigineus (Fabaceae). Evidences of natural hibridation
por: Hoc, P.S., et al. -
Hybridization between wild and domesticated types of Phaseolus vulgaris L. (Fabaceae) in Argentina
por: Hoc, Patricia Susana, et al.
Publicado: (2006)